430221 Baia Mare
Bd.Republicii nr.10/35,
Maramures Romania
Fax 0040-262-227131
Tel  0040-722-779542
        0040-723-009594
e-mail: info@cziriac.ro

Despre noi

Cziriac & Cziriac - Cabinete asociate de practicieni în insolvenţă a luat fiinţă prin inspirata fuziune a două cabinete individuale de insolvenţă cu o vastă experienţă în lichidarea şi reorganizarea societăţilor comerciale.

Experienţa acumulată în cei peste 8 ani de activitate în acest domeniu face ca serviciile oferite să fie de cea mai înaltă calitate. Vă asigurăm că toate cauzele încredinţate societăţii noastre sunt tratate cu maximă seriozitate şi celeritate astfel încât sumele distribuite către creditorii societăţilor în insolvenţă să fie maximizate. Transparenţa în gestionarea tuturor dosarelor prin prezentarea în permanenţă a stadiului procedurii vă dă posibilitatea ca în calitate de participant la procedură să acţionaţi mereu în cunoştinţă de cauză. Această transparenţă a fost şi motivul principal pentru care am creat prezentul site.

Atenţia noastră este îndreptată în permanenţă spre a identifica cele mai bune soluţii pentru valorificarea activelor debitorilor împotriva cărora a fost declanşată procedura insolvenţei de aceea în cadrul acestui site veţi regăsi şi o secţiune dedicată valorificărilor de active.

Gestionarea eficientă a dosarelor de insolvenţă este asigurată şi de colaboratorii noştri care au o înaltă calificare  şi experienţă în domeniile lor (avocaţi, economişti, evaluatori).